parkki

 

Red Spirit GATE8

Äyritiellä on vieraille 2h kiekkopaikkoja isolla parkkipaikalla, sekä suoraan talon edessä, että ajotien puoleisella reunalla. Asiakkaat joilla menee Red Spiritissä yli kaksi tuntia voivat hakea Presto-talon aula-emännältä koko päivän oikeuttavaan pysäköintiin tarkoitetun lapun tuulilasiin.

Pysäköinti on maksutonta (kunhan kiekko tai pysäköintilappu on asianmukaisesti tuulilasissa jotteivät aktiiviset pysäköinninvalvojat pääse sakottamaan).

 

 

 

 

Myytävät sarjat: Joico, Amika, Four Reasons, Four Reasons Black Edition, Color Mask, Back to the Roots ja Paul Mitchell Tea Tree

 

image

 

Red Spirit Technopolis

Teknobulevardilla vieraille on iso parkkialue suoraan talon edessä. Ajo puomin eteen, ja pysäköintilapun saat napista painamalla, puomi aukeaa ja auton voi pysäköidä mihin haluaa (kampaamon ovi löytyy ulosajoa vastapäätä). Pysäköintilapulla voi pysäköidä 45min, mutta kaikki joilla menee kauemmin Red Spiritissä voivat hakea koko päivän pysäköintiin oikeuttavan pysäköintilapun aula-emänniltä jotka löytyvät heti pääovista sisään tullessa.

Pysäköinti on maksuton.

Teknobulevardilla on myös 3h kiekkopaikkoja kadun varressa.